Friday, 5 March 2010

mix status & rehearsals

kis helyzetjelentés keverésünk állásáról: a harmadik számnál tartunk. lezártuk az általunk referenciának tekintett morning gyroscope keverését és ezt a számot elküldjük rendes, profi masteringre is (elsősorban okulás jelleggel, mit nem csinálunk jól). a kislemezre kerülő két lassú számmal is készen vagyunk, bár mindkettőn teszünk még egy-egy pici változtatást.
a finisbe érve maradt két, igazán kemény himnuszunk. kellő erőt gyűjtve az elkövetkezendő napokban állok neki, hogy aztán a srácok is véleményezzék ezeket. mindeközben pedig a borító tervezés is elindul. ebben ismét Bradák Balázs lesz segítségünk, íme legutóbbi blogja. most már tényleg csak hetek kérdése, hogy a teljes zenei anyag, borítóstul nyomdába kerüljön.

sajnos a korábban meghirdetett március 19-i koncert tőlünk független okok miatt veszélybe került.
egyedül semmiképp sem szeretnénk színpadra állni. miért is? mert a jelenlegi programunkat már többen betéve ismeritek és számunkra is jobb érzés lenne friss ötletekkel színpadra állni. ezért újra nekiláttunk rendszeres próbáinknak. bár most még csak témákat, témavázlatokat gyűjtünk, valamint jammelünk, az biztosan látszik, hogy a következő anyagunk/dalaink együtt játszva kerülnek rögzítésre. a mocun ebben erős és ettől mocun.

only a few weeks and we will be ready with our next ep: the noise we have to live with. currently we have finished with mixing 3 songs (out of 5). only 2 heavy anthems remained and of course designing the new cover. while finishing these we started to rehearse again weekly to create some new stuff. its only a few themes and ideas yet - for sure it is going to be fascinating, jamming live stuff. playing live is mocun's main strength and that is what makes us mocun.

No comments:

Post a Comment